Ana Bogdan face anunțul serii! Dezvăluiri după prima victorie la Transylvania Open. Declarație de dragoste la adresa fanilor

Ana Bogdan face anunțul serii! Dezvăluiri după prima victorie la Transylvania Open. Declarație de dragoste la adresa fanilor, care reușesc să o susțină chiar și în momentele grele.

Ana Bogdan a reușit să se califice în optimile Transylvania Open 2024,  după ce a învins-o pe Alycia Parks, scor 7-5, 7-5.

Ana Bogdan, dezvăluiri după prima victorie la Transylvania Open

După victoria care a dus-o în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Ana Bogdan a avut un mesaj special pentru susținătorii săi. Jucătoarea de tenis din Sinaia a mărturisit că nu se simte pe nicăieri, așa cum se simte atunci când joacă acasă.

„Cum joc acasă, nu joc nicăieri. Susținerea pe care o simt aici nu are limite. Vă mulțumesc din suflet. Îmi doresc să joc cât mai bine în fiecare zi și să fiu concentrată pe ce am de făcut.

Vreau să îmi încep fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Cred că acesta e cel mai important lucru. Să avem o stare bună și să ne bucurăm de ceea ce facem.

Vă mulțumesc că sunteți aici să mă susțineți! E o mare plăcere să joc aici și sper să rămân aici cât de mult timp posibil. Nu știu care a fost cheia jocului, dar știu că am rămas implicată în luptă”, a spus Ana Bogdan, potrivit sport.ro, la finalul partidei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed