Ana Bogdan, dată de gol! Dezvăluiri din intimitate făcute de iubitul sportivei. Nimeni nu știa asta despre jucătoare / Foto

Ana Bogdan a fost dată de gol. Iubitul sportivei a făcut dezvăluiri despre jucătoarea de tenis.

Sportiva traversează o perioadă foarte bună. Recent a câștigat titlul la Parma, dar a decis să nu participe la turneele din China.

Simone Tempestini, dezvăluiri despre Ana Bogdan

Ana Bogdan a decis să-și ia o pauză după ce a câștigat titlul la trofeul de la Parma. Jucătoarea de tenis nu a mers în China, anunțând că vrea să petreacă timp cu familia sa.

Simone Tempestini, iubitul sportivei, a făcut mai multe dezvăluiri despre relație și a vorbit despre pasiunea jucătoarei de tenis

„Și ei îi place foarte mult să conducă. Uneori mă întreabă dacă poate să o facă. E aproape jumate – jumate, dar dacă e un drum mai lung îmi place mie să conduc. Dacă nu își dorește neapărat să conducă, mă bag eu. Îmi place așa de mult să conduc, chiar dacă e și un drum prin trafic, o fac cu drag” a spus Simone Tempestini la Podcastul Business Philosophy.

Campionul de raliuri a vorbit și despre momentul în care Ana i-a fost copilot. 

Foto. Instagram

„Am avut-o copilot pe Ana de mai multe ori. A fost cu mine să vadă ce se întâmplă în mașină. Dar copilot propriu zis, să-mi citească și să-mi spună descrierea drumului, nu a fost până acum. Dar nu se știe, cred că i-ar plăcea”, a mai declarat italianul.

„Pe puncte nu ar avea niciun sens”

Atunci când timpul îi permite, pilotul merge să o vadă pe iubita sa la turnee. Acesta recunoaște că uneori joacă tenis împreună.

„Am jucat tenis împreună, mie îmi place. Dar dăm mingile dintr-o parte în alta, că pe puncte nu ar avea niciun sens.

Sunt emoții diferite, pe cele din cursă le recunosc. Când o urmăresc pe Ana și mă uit la ea, am emoții mari și îmi doresc să câștige”, a spus Tempestimi.

Campionul de raliuri recunoaște că Ana îl întrece și la schi.

„Schiază mai bine Ana. Tatăl ei a fost instructor de schi, a avut poate că un avantaj și a avut cu cine să stea mai mult decât mine pe pârtie, cu siguranță. Îi place foarte mult și de aceea a fost mai atentă la tehnică și schiază mai frumos”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed