Ameninţare fără precedent pentru Simona Halep! S-a aflat totul înaintea procesului. Noua senzaţie a tenisului şi-a stabilit obiective uriaşe

Ameninţare fără precedent pentru Simona Halep! S-a aflat totul înaintea procesului. Noua senzaţie a tenisului şi-a stabilit obiective uriaşe. A făcut deja senzaţie la Roland Garros cu evoluţia, dar şi cu declaraţiile ei.

Simona Halep aşteaptă să fie audiată la tribunalul independent de la Londra. Este interzisă la turneele WTA de peste 8 luni.

Ameninţare fără precedent pentru Simona Halep!

În timp ce Simona Halep este blocată de ITIA, o tânără face senzaţie în tenis. Mirra Andreeva, în vârstă de doar 16 ani, are planuri mari. A uimit pe toată lumea cu obiectivele înalte pe care şi le-a impus.

„Djokovic are 22 de trofee de Mare Șlem, nu? Atunci eu vreau să câștig 25, dacă e posibil! Deocamdată, următorul meu obiectiv este să câștig meciul din turul al treilea, vreau să o iau pas cu pas”, a spus Andreeva.

Mirra Andreeva a vorbit despre admirația pe care o are față de Roger Federer, Rafa Nadal, dar și față de Noavak Djokovic. „Idolul meu de când eram mai mică a fost întotdeauna Federer, dar trebuie să recunosc că mi-am schimbat puțin părerea după ce l-am văzut pe Nadal câștigând aici anul trecut.

Acum Roger și Rafa sunt pe primul loc, dar nu vreau să-l jignesc pe Novak, așa că-i pun pe amândoi pe aceeași treaptă. Djokovic îmi place cum joacă, e genial felul în care se mișcă pe teren și cum poate contraataca.

Primele mele amintiri de la Roland Garros sunt cele de la televizor cu Rafa, Roger și Novak. Anul trecut, când am participat la junioare, a fost impresionant pentru mine pentru că m-am întâlnit în spațiile destinate jucătorilor cu Djokovic, care asculta muzică și cânta”, a mai spus rusoaica.

În urmă cu ceva timp, într-o sală de mese, Mirra Andreeva a avut ocazia să-l întâlnească pe Andy Murray. Rusoaica nu să-l admire pe scoţian. „Când ești aici și iei prânzul cu toate aceste vedete… Îl vezi pe Andy Murray și îi vezi fața, el este atât de frumos în viața reală. Este atât de uimitor. Atmosfera de a fi aici printre toți acești jucători este pur și simplu incredibilă”, a declarat Mirra Andreeva, potrivit Tennis Channel.

Legendarul jucător i-a oferit o replică fabuloasă. „Închipuiți-vă ce jucătoare bună va deveni atunci când își va repara vederea!”, a spus Murray.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed