Amendată și cu peluza închisă din cauza suporterilor! Uefa o pune pe FCSB să plătească pentru comportamentul rasist al fanilor cu Saburtalo

Biletele la partida cu Dunajska Streda, din turul al treilea preliminar al Conference League, se dau ca pâinea caldă. „În mai puțin de o oră s-au achiziționat peste 2.000 de bilete online pentru returul cu Dunajska Streda. Asta înseamnă că steliștii au realizat că nu este deja tranșată calificarea, ceea ce este extrem de important pentru noi.

Nu vor fi Florinel Coman și Andrei Cordea, Risto Radunovic face eforturi să joace, deci este indubitabil faptul că avem nevoie de sprijin, așa cum am avut la meciul cu Saburtalo.

Haideți să-i primiți pe Bogdan Rusu și David Miculescu cum doar suporterii celei mai iubite echipe din România știu! Haideți să mai obținem o calificare împreună!”, a anunțat pe Facebook Mihai Stoica.

Însă dinspre UEFA nu au venit vești prea bune. Comisia de Apel a decis sancţionarea FCSB, ca urmare a problemelor de la meciul cu Saburtalo, disputat în data de 28 iulie, în Conference League.

Astfel, FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro şi va trebui să joace următorul meci de acasă cu tribuna sud a stadionului închisă, din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

De asemenea, FCSB va trebui să afişeze la următorul meci de acasă din cupele europene un banner cu mesajul #NoToRacism (trad. – Nu rasismului). În plus, vicecampioana României a fost amendată cu 1.500 de euro pentru aruncarea de obiecte de către fani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari