Amanta secretă a lui Victor Piţurcă nu s-a mai abţinut! Dezvăluirile care nu lasă loc de interpretare: ‘E foarte bine să fii materialist’

Amanta secretă a lui Victor Piţurcă nu s-a mai abţinut! Dezvăluirile care nu lasă loc de interpretare. Vedeta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să vorbească despre principiile sale de viaţă.

Cea mai cunoscută amantă din România a spus clar. Este foarte bine să fii materialist în viaţă. Asta susţine mama băiatului lui Victor Piţurcă.

Amanta secretă a lui Victor Piţurcă nu s-a mai abţinut!

Femeia care i-a fost timp de 16 ani amantă lui Victor Piţurcă a spus clar. Vica Blochina a spus deschis care este motivul pentru care e normal să îţi doreşti să ai o situaţie financiară bună.

Cea mai cunoscută amantă din România a avut o relaţie de 16 ani cu antrenorl. Cei doi au împreună un băiat, Edan, care locuieşte cu tatăl lui în prezent. „Să fii materialist e foarte bine. Vrei viaţă frumoasă. La un moment dat tot o să înveţi şi tu să faci bani. Foarte bine. E normal să fii materialist, care e problema? Nu zic că e normal să te prostituezi. Nu spun că e foarte bine să faci lucrul ăsta. Normal că nu sunt de acord cu furatul şi să vinzi droguri”, a spus Vica Blochina la podcastul „Tare de Tot”.

Nu sunt singurele dezvăluiri despre antrenor. Vica Blochina a susţinut că Piţurcă ar mai fi avut şi alte relaţii extraconjugale. „Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci. Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic. Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia. La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed