Ce a putut să facă fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Imaginea care a dat peste cap reţelele de socializare. Fanii sunt în extaz / Foto

Ce a putut să facă fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Imaginea care a dat peste cap reţelele de socializare. Fanii sunt în extaz. Fosta iubita secretă a antrenorului pare că nu a îmbătrânit deloc.

Cea mai cunoscută amantă din România continuă să întoarcă privirile. Asta deşi mama copilului lui Victor Piţurcă a ajuns la 48 de ani.

Ce a putut să facă fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina continuă să-şi încânte fanii virtuali cu postări incitante. Are 48 de ani, dar nu-şi arată deloc vârsta. Cea mai cunoscută amantă din România tocmai s-a pozat cu un decolteu generos şi imediat au început să primească aprecieri pe Instagram. „Bună dimineaţa, Instagram!”, a transmis Vica Blochina pe contul ei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vica Blochina6 (@vica_blochina)

Sute de like-uri a strâns Vica în doar câteva ore. „Te iubesc” şi „Îngerul meu”, au fost câteva reacţii primite de vedetă din partea fanilor virtuali. Celebra fost dansatoare din Lituania a devenit cunoscută după ce s-a iubit, în secret, timp de 16 ani, cu Piţurcă.

Cei doi au împreună un băiat, Edan, care în prezent locuieşte cu tatăl lui. Vica Blochina a susţinut că Piţurcă ar mai fi avut şi alte relaţii extraconjugale în afară de cea pe care a avut-o cu ea.

„Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci.

Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic.

Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia.

(…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed