Alina Dumitru, Cristina Pîrv, şi Silvia Stroescu fac furori la Campionatul Naţional Women Rally

Fostele campioane Alina Dumitru (judo), Cristina Pîrv (volei) şi Silvia Stroescu (gimnastică) participă la Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service, care se desfăşoară la Cluj-Napoca, în 16 şi 17 septembrie.

„Campioana nu-și dorește decât să rămână acolo, sus, cât mai sus. Acum e un început. Aşa cum şi în judo a trebuit s-o iau treptat, mi-e greu să cred că voi fi din prima campioană, nu că nu mi-aş dori. Mie îmi place să conduc şi nu cred că am teamă şi sper să o fac bine”, a spus Alin Dumitru.

O altă fostă campioană, la volei, Cristina Pârv, s-a declarat şi ea încântată de competiţie.

„Adrenalina e un lucru comun, şi în volei, şi în raliu. E adrenalină diferită, dar mie întotdeauna mi-au plăcut maşinile, de când am fost mică. Chiar dacă era pe vremea lui Ceauşescu, le ştiam pe toate, care ce motor au, care cum se cheamă. Am făcut şi în Brazilia un rally pe zgură, am făcut şi aici cu Mihai Leu, am făcut şi pe pista de Formula 1 în Brazilia. Deci, de ce să nu încerc şi aici, la mine acasă”, a spus Cristina Pîrv.

Fosta gimnastă Silvia Stroescu, ambasador al competiţiei, spune că îi place şi adrenalina, dar şi să conducă în siguranţă.

„Aici sunt în calitate de ambasador, este prima mea participare, dar nu voi concura, sunt doar la festivitatea de deschidere. Dacă acest microb îmi va intra în sânge, poate la anul voi concura, exact cum face colega mea Alina Dumitru. Îmi pace să şofez destul de safe, nu încalc regulile de circulaţie, dar îmi place adrenalina. Da, dacă am un spaţiu unde pot călca acceleraţia, fac şi acest lucru. Am şi o maşină puternică, are 400 de cai, câteodată îi mai accesez”, a menţionat Silvia Stroescu potrivit Agerpres.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed