Alexandru Chipciu şi-a ieşit din minţi! Ce a spus după ce U Cluj a ratat Europa la penalty-uri: ‘Trebuia să ia responsabilitatea unii jucători cu experienţă’ + Scandal în privinţa salariilor

Alexandru Chipciu şi-a ieşit din minţi! S-a aflat ce a spus după ce U Cluj a ratat Europa la penalty-uri. Şepcile roşii spun că au jucat mai bine şi că meritau calificarea în Conference League.

Alexandru Chipciu este mulţumit de jocul echipei sale, dar nu a fost de ajuns. Echipa de pe locul 10 a ratat calificarea în Europa.

Alexandru Chipciu şi-a ieşit din minţi!

„E greu să spui ceva, după atâta alergare. Sunt mândru de colegii mei, de echipă, am fost net peste ei. Când văd că echipa joacă ca azi ce să mai spun. Să fim noi mereu la fel şi e foarte bine. Eram nervos că am pus toată presiunea pe un copil de 20 de ani. Trebuia să ia responsabilitatea unii jucători cu experienţă. Să fie jucătorii cu experienţă”, a spus Alexandru Chipciu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Alexandru Chipciu spune că vor veni şi rezultatele la U Cluj. S-a enervat şi pe dezvăluirile din presă despre salariile de la U Cluj. Nu a vrut să spună însă nimic despre plecarea la FCSB. „Pot să fiu mândru, Craiova e o echipă cu buget dubli faţă de noi şi a terminat pe locul 3. am fost aproape. Să fii acolo mereu. La anul, să fie echipa de play-off, de Europa. Clubul a plecat din liga a patra. Nu poţi face performanţă din start. Media salarială de la Voluntari e mai mare ca la noi. Nu sunt salariile care s-au spus la noi. 

În seara asta, mă gândesc doar la meciul de azi. Voiam să mă duc la Cluj să sărbătoresc. Voi vedea zilele următoare ce voi face şi apoi vom vorbi despre asta”, a mai spus Chipciu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed