Alertă totală la meciul echipei lui Răzvan Lucescu! Poliţia a intervenit în forţă. Imagini incredibile înainte de finala Cupei PAOK Salonic-AEK Atena / Video

Alertă totală la meciul echipei lui Răzvan Lucescu! Poliţia a intervenit în forţă. Imagini incredibile înainte de finala Cupei PAOK Salonic-AEK Atena. Un oraş din Grecia este sub asalt înaintea finalei Cupei.

Echipa lui Răzvan Lucescu, Paok Salonic, joacă în această seară finala Cupei, contra celor de la AEK Atena.

Alertă totală la meciul echipei lui Răzvan Lucescu!

Poliţia a intervenit în forţă. I-a împiedicat pe fanii celor două echipe să ajungă în Volos, unde se dispută partida. 47 de mașini cu 180 de fani PAOK au fost localizate în Kerasia. Au fost conduse înapoi la Salonic, însoțite de forțele de poliție.

Sunt în curs de desfășurare măsuri ale poliție pentru a preveni apropierea de Volos a fanilor lui PAOK și AEK. S-a interzis deja deplasarea suporterilor celor două echipe. Meciul se va juca pe stadionul Panthessal din Volos cu uşile închise, cu prezența doar a unui număr limitat de persoane acreditate.

47 de mașini cu 180 de fani PAOK care intenționau să intre în orașul Volos au fost oprite de poliţie. De asemenea, forţele de ordine sunt în continuare în alertă.

Aproximativ o oră mai târziu, forțele de poliție au zărit patru mașini în care 14 fani PAOK călătoreau în Melissatika. Mașinile au fost oprite, iar fanii au fost aduși la Volos Security. Deoarece nu s-a găsit nimic împotriva lor, au fost eliberați. Au fost trimişi înapoi la Salonic.

 

De asemenea, şi zeci de fani ai lui AEK Atena au făcut cale întoarsă, conform presei din Grecia. Fanii echipei lui Răzvan Lucescu şi-au încurajat fanii la antrenamentul oficial care a avut loc cu o zi în urmă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed