Alertă la Inter Miami. Anunțul care îi sperie pe americani. Ce se întâmplă cu Leo Messi

Alertă la Inter Miami. Anunțul care îi sperie pe americani. Leo Messi a revenit pe teren la meciul cu Toronto, după ce lipsise la ultimele două partide. Nu a rezistat însă decât 37 de minute.

Campionul mondial jucase ultima dată în partida Argentinei cu Ecuador, pe 8 septembrie. Atunci a și marcat.

Alertă la Inter Miami. Leo Messi s-a accidentat

Inter Miami a primit vizita celor de la Toronto, echipă pe care a învins-o cu 4-0. Meciul a fost unul de interes pentru fani, mai ales pentu că Leo Messi revenea pe teren după două partide în care nu a jucat acuzând probleme musculare. Argentinianul a fost indisponibil la partidele cu Atlanta și Kansas City.

Acum a rezistat însă pe teren doar 37 de minute.

Antrenorul Gerardo Martino a anunţat deja că este indisponibil pentru meciul de duminică, de la Orlando. Miami a mai pierdut un jucător important în acest meci. Jordi Alba a ieşit accidentat cu două minute înaintea lui Messi. Fundaşul stânga nu a fost folosit nici în weekend, din cauza unor probleme musculare.

“Nu este vorba de accidentări, ci mai degrabă de oboseală. În cazul lui Messi cred că vorbim și de recuperarea după o problemă musculară mai veche. Vedem de la zi la zi care este starea lor, dar nu vor juca în finală dacă nu sunt sută la sută apți”, a declarat Gerardo Martino.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed