Alarmă la Dinamo! Un jucător important nu mai vine la antrenamente și anunță că se retrage

Aflată pe locul 16 în Liga a 2-a, Dinamo primește o nouă lovitură și este aproape de a pierde din lot un jucător foarte important.

David Țone nu s-a mai antrenat cu Dinamo de aproape trei săptămâni, iar jucătorul i-a transmis lui Ovidiu Burcă că vrea să se retragă. Fundașul de 17 ani este bănuit însă de antrenor că are o ofertă și vrea să plece liber de contract.

Apărarea lui Dinamo este tot mai șubredă

Dinamo a încasat 12 goluri în primele 7 etape și a reușit să acumuleze doar 6 puncte.

Jucătorul care va împlini pe 5 octombrie 18 ani nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect și a transmis sec: „E decizia mea. Prefer ca discuțiile purtate între mine și cei din conducerea clubului să rămână confidențiale”, a spus David Țone conform Fanatik.

David Țone a jucat trei meciuri la Dinamo în acest sezon din Liga 2 Casa Pariurilor și chiar a fost titular în primele două etape, cu Progresul Spartac și Oțelul Galați. A mai bifat câteva minute în prelungiri în meciul cu Concordia Chiajna, iar în ultimele două partide nu a mai facut parte din lot.

David Țone a fost aproape în urmă cu un an să semneze cu Fiorentina. Fundașul de 17 ani a fost în probe la Firenze, iar italienii au negociat cu Dinamo transferul. În cele din urmă mutarea nu s-a mai perfectat. Unul dintre impedimente a fost și clauza de formare a jucătorului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed