Afacerea uriaşă a lui Cristi Borcea! Cum face milionarul bani alături de fosta soţie. Valentina Pelinel nu are ce să facă

Afacerea uriaşă a lui Cristi Borcea! S-a aflat cum face milionarul bani alături de fosta soţie. Valentina Pelinel nu are ce să facă. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp, după apariţia anunţului.

Cristi Borcea şi fosta sa soţie vor să dea lovitura în sezonul estival. Cei doi fac angajări masive. Au nevoie urgent de oameni.

Afacerea uriaşă a lui Cristi Borcea!

Fostul patron al lui Dinamo și Mihaela Borcea se pregătesc pentru sezonul estival. Totuşi, au probleme de personal la hotelul din stațiunea Olimp. Prima soție a lui Cristi Borcea se ocupă de hotelul de la malul mării care are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Chiar dacă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel a vrut să o scoată din afacerile familiei, acestea nu s-au adeverit. Primei soții a milionarului i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Borcea. Va fi pe funcţie până la data de 5 februarie 2027.

„Pentru cei interesati, angajam:
– Camerista,
– Fata hol hotel,
– Receptioner
– Bucatar,
– Lucrator de servire linie autoservire,
– Barman,
– Ospatar,
– Debarasatori,
– Vanzator aparat inghetata,
– Piscinier (Ingrijitor spatiu piscine).

Oferim salariu atractiv si diverse beneficii„, se arată în anunțul distribuit de Mihaela Borcea pe rețelele sociale.

Un sejur în perioada 13-16 iulie, de trei nopţi, pentru două persoane, costă 1056 de lei. Pe de altă parte, poate fi acceptată chiar şi plata cu vouchere la hotelul lui Borcea.

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază, din 2022, de o piscină unică în România. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale, în vara lui 2022.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii. Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii. George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed