Adrian Mutu s-a dezlănţuit! I-a făcut praf pe foştii săi jucători. Mesaj dur şi pentru Neluţu Varga

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! I-a făcut praf pe foştii săi jucători. Mesaj dur şi pentru Neluţu Varga. Fostul antrenor de la CFR Cluj nu a avut milă de echipa din gruia după meciul pierdut contra celor de la FCSB, scor 0-1.

Adrian Mutu a dat de pământ cu Philip Otele și Daniel Bîrligea, după derby-ul cu FCSB, scor 0-1. I-a spus lui Varga să-l vândă pe Otele cât mai repede.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit!

Adrian Mutu i-a luat în vizor în special pe Daniel Bîrligea și Philip Otele. „Nu cred că FCSB îl vrea pe Otele, e prea scump. În plus, el nu a marcat un gol în play-off.

Uitaţi-vă la Coman (n.r – Florinel), apoi la Otele. Nu a dat un gol, iar tu vrei milioane pe el?! Să îl dea acum cu 300.000, poate nu îi ia nici pe ăia! Nu ai cum să vinzi un jucător care nu face diferenţa în play-off.

Sunt sigur că Gigi nu îl vrea cu adevărat, face parte din strategia lui, aşa procedează el şi face foarte bine. FCSB ia campionatul fără un număr 9 clasic, dacă avea şi un atacant precum Compagno, care a marcat în jur de 20 de goluri atunci, cred că termina la 30 de puncte avans”, a analizat Mutu, conform fanatik.ro.

Pe Daniel Bîrligea, „Briliantul” l-a analizat prin comparație cu Vlad Chiricheș, duminică seară adversarul direct al acestuia. „Vlad Chiricheș a câștigat majoritatea duelurilor, a avut un procentaj de vreo 94 la sută. Bîrligea n-a câștigat niciun duel aerian. Acum o săptămână era Pele (n.r. – la 4-1 cu Rapid, în Giulești). Asta-i analiza pe care am văzut-o eu.

La valoarea și la experiența lui, Chiricheș joacă într-un picior în România. Sigur e o soluție la națională, n-are cum să nu fie! A adus un plus de valoare și echilibru echipei, n-ai cum să te lipsești de un jucător ca ăsta, mai ales dacă stă bine fizic.

Eu mă așteptam la o replică mult mai consistentă din partea CFR-ului. E echipa de pe locul 2. Și FCSB n-a făcut cel mai bun meci! Dacă învinge și când joacă prost… N-am văzut locul 1 cu locul 2. Am văzut o echipă care gestionează un avantaj și o echipă care încearcă ceva”, a mai spus Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed