Adrian Mutu, contrat în direct! Gigi Becali i-a dat o replică dură. Conflict între cei doi din cauza celor de la FCSB

Gigi Becali nu s-a abținut și l-a contrat în direct pe Adrian Mutu. Conflictul a pornit din cauza declarațiilor date de Briliant la adresa celor de la FCSB. Vor ajunge sau nu roș-albaștri în Champions League.

FCSB este pe locul 1 în clasamentul din Superliga, iar în momentul de față este cea mai aproape de a ajunge în Champions League. Adrian Mutu este de părere că se ajunge foarte greu acolo, iar șansele roș-albaștrilor sunt mici.

Adrian Mutu, contrat în direct!

Gigi Becali nu a fost de acord cu declarațiile lui Adrian Mutu, mai mult de atât a declarat că nu este nici măcar deranjat.

„Când am intrat în fotbal, era mai căzut fotbalul românesc decât acum. Acum e ruta campioanelor, dar pe vremea aia era greu rău de tot. Am spus că aduc Real Madrid și a făcut Dumnezeu să fie Real Madrid.

Oamenii nu cred, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate orice la fotbal. Dacă Mutu spune asta, e părerea lui. Nu poți să te superi pe un om că spune părerea lui”, a declarat Gigi Beclai, la primasport.ro.

Declarațiile date de Adrian Mutu

”Noi avem preliminarii peste preliminarii, este foarte greu să ieșim din asta și să ajungem într-o grupă. De ce ar veni un jucător când nu are o scenă europeană garantată? Bine, dacă dă Gigi 5 milioane pe el și îi face un salariu de 80.000 euro pe lună, probabil că vine. Gândește-te că Qarabag, echipă care joacă ani de ani în grupe, ba mai mult, anul ăsta chiar a și ieșit din grupe, dar a fost eliminată de Leverkusen, singura echipă care nu a pierdut meci sezonul ăsta.

Chiar dacă cumpără Gigi 3 jucători cu 10 milioane, tot nu intră în grupe! Nu îți garantează alea 30 de milioane că tu vei câștiga play-off-ul, pentru că acolo sunt echipe puternice. Dai de Arsenal, ce faci? Pierzi din start 30 de milioane.

Mai bine, ăștia 30 de milioane, îi ține și mai bagă 30 în decembrie. Îți aduci 6 jucători valoroși și poate sezonul viitor faci ceva, dar niciodată în Liga Campionilor. Ca să faci o echipă de Liga Campionilor din 60 de milioane, trebuie să ai un noroc chior ca cei 6 jucători pe care-i cumperi să fie toți buni. Că una e când cumperi la 200-300 de mii un jucător, alta e când dai 10 milioane”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

FCSB este lider de clasament în Superliga. Roș-albaștrii au adunate 41 de puncte, și este la 10 puncte distanță de ocupanda locului 2, CFR Cluj. Locul trei este ocupat de CSU Craiova, care are adunate tot 31 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed