Adrian Mutu rupe tăcerea! Anunţul momentului despre Dan Şucu. Ce relaţie este, de fapt, între cei doi

Adrian Mutu, fostul antrenor al Rapidului, rupe tăcerea! Anunţul momentului despre finanțatorul Dan Şucu. Ce relaţie este, de fapt, între cei doi după plecarea acestuia de pe banca tehnică.

Adrian Mutu a fost antrenor la Rapid în perioada martie 2022- iulie 2023. Plecarea sa de la echipă l-a încurcat pe Șucu, care a fost nevoit să apeleze la serviciile italianului Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu rupe tăcerea!

”Briliantul” a vorbit deschis despre relația sa cu Dan Șucu. Antrenorul a plecat la Neftchi Baku înainte de începerea campionatului. Giuleștenii au rămas fără antrenor într-un moment foarte important, iar finanțatorul echipei a fost deranjat de decizia lui Mutu.

„(n.r. – Crezi că e supărat domnul Șucu pe tine?) Probabil e supărat. Din câte am vorbit eu cu dânsul, hai să spun că l-am simțit mai rece decât de obicei. Bine, atunci eram și antrenorul lui.

Ce pot să zic decât că n-are treaba una cu cealaltă. E îndreptățit să fie supărat, cum și eu sunt îndreptățit să susțin ideea că asta e viața. Dacă el crede că e un motiv de supărare e problema dânsului și eu nu am ce să fac.
Eu am făcut o alegere pe care dânsul o știe foarte bine. Știe că nu a venit cu nicio contra ofertă în momentul ăla, așa că nu are de ce să fie prea supărat din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mutu pentru FANATIK.

Ce spune Mutu?

Rapid a obținut o clasare mai bună la finalul sezonului trecut (locul 5), cu Mutu antrenor. Anul acesta, gruparea de sub Podul Grant încheie pe locul 6.

„Nu pot să facă diferența. Are o eleganță, e un domn și de câte ori am vorbit nu pot să zic că nu am fost respectat. Dar nu știu ce să zic. Ar trebui să îl întrebi pe Dan Șucu și poate o să îți răspundă.

Faptul că nu se vehiculează numele meu printre posibilii antrenori ai Rapidului, pentru că în afară de Marius Șumudică nu e pe listă vreun alt antrenor român din ce înțeleg, nu pot să spun că mă deranjează. Eu când am fost adus la Rapid mi-am făcut treaba și mi-am îndeplinit toate obiectivele impuse de conducere.
Nu am ce să spun. Ei fac alegerile, noi suntem antrenori. Ne vedem de viața noastră, profesioniști, mergem înainte indiferent dacă e cineva supărat sau nu. Nu cred că există supărări la fotbal. Există alegeri. Eu am făcut o alegere, dânsul a făcut o alegere cu Bergodi, acum va face o a altă alegere cu un alt antrenor.

Vedem ce va ieși. Cert e că eu sezonul trecut cred că am dovedit pe banca Rapidului, chiar dacă unii aveau așteptări mai mari, cu o echipă mult mai slăbuță decât sezonul ăsta și am arătat că se pot îndeplini obiectivele. Nu ne-a fost ușor în play-off, dar am făcut 13 puncte și până la urmă a fost ok”, a adăugat antrenorul în vârstă de 45 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed