Adrian Mutu, la capătul puterilor! Ce a spus despre fiica sa: ‘Mă ia inima’

Adrian Mutu, la capătul puterilor! S-a aflat cum a reacționat antrenorul de la Rapid la aflarea veștii că fiica sa este implicată într-o relație.

Tehnicianul giuleștenilor (44 de ani) s-a căsătorit în 2016 cu Sandra Mutu (29 de ani). Cei doi au împreună un fiu, pe Tiago, de 5 ani.

Adrian Mutu, la capătul puterilor

Anterior, Mutu a mai fost însurat cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, dar și cu Consuelo Matos, cu care are împreună două fete. Una dintre acestea este Adriana, care are 17 ani. Recent, Mutu a vorbit despre faptul că fiica sa are un iubit, lucru care nu prea îl încântă pe fostul fotbalist.

„În momentul ăsta, fata mea are un prieten. Orice tată de față este gelos, îți dai seama, mă ia inima numai când stau să mă gândesc. Relația noastră nu mai e ce a fost (n.r. râde). Nu e fotbalist, păi dacă mai era și fotbalist. Nu îmi doresc asta”, a spus Adrian Mutu în podcast-ul „Da Bravo”.

Mai mult, Mutu a vorbit și despre fostele sale soții. Cu privire la Alexandra Dinu a afirmat că „a fost o dragoste fulgerătoare, de copii”, despre Consuelo a mărturisit că „era sensibilă, caldă, eram diferiți și credeam că este benefic”, în vreme ce despre Sandra a spus că relația de la distanță pe care au avut-o s-a transformat apoi într-o poveste de dragoste.

„La început, o relație de la distanță, iar din iarna lui 2015, ceva mai serios. Stătea la Timișoara, am rugat-o să vină la București, să vorbim, să vedem ce iese. Am semnat, în iulie 2015, cu indienii de la Pune City, am plecat în cantonament, o lună de zile, în Antalya.

Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea. Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel.

Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit”, a spus acesta.

Adrian Mutu, despre relația cu Alexandra Dinu

În legătură cu relația cu Alexandru Dinu, Mutu a mărturisit că mariajul lor nu a funcționat din pricina faptului că amândoi erau prea tineri.

„Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a mai adăugat antrenorul.

Despre relația antrenorului cu Consuelo Matos

Referitor la căsnicia cu Consuelo Matos, Adrian Mutu a spus că nu a fost vorba de o dragoste fulgerătoare, dar și că el și fosta lui parteneră erau prea diferiți.

„Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. Ok, eram firi foarte diferite. Dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic. Pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună. Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie, la Roma”, a mai povestit antrenorul de la Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed