Adrian Mutu, în alertă! Anunţ incredibil al antrenorului de la CFR Cluj. Ce a putut să spună despre Florinel Coman

Adrian Mutu, în alertă! Anunţ incredibil al antrenorului de la CFR Cluj. S-a aflat ce a putut să spună despre Florinel Coman, starul celor de la FCSB. Briliantul se teme de forma foarte bună arătată de către jucător.

Echipa lui Adrian Mutu joacă în această seară, contra celor de la Farul. Meciul are loc în cadrul etapei cu numărul 29 din Superliga.

Adrian Mutu, în alertă!

Chiar dacă se duelează cu echipa lui Gică Hagi, Adrian Mutu se gândeşte la Florinel Coman. Spune că ar vrea să îi oprească evoluțiile bune din ultimele etape de campionat. Mutu visează la cele trei puncte în duelul cu Farul pentru a nu pierde urma primelor două clasate din Superliga, FCSB și Rapid.

”Ne ducem acolo să luăm cele trei puncte, deoarece vrem să rămânem aproape de Rapid și FCSB. Cele două au primele șanse, dar noi vrem să câștigăm ultimele două etape din sezonul regulat, pentru a putea spera la ceva în play-off.

Este un campionat imprevizibil, chiar și cu echipele din subsolul clasamentului. Sper să-l oprească cineva pe Coman! Inclusiv noi”, a spus Adrian Mutu.

În acest sezon, Florinel Coman a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB. În actuala stagiune, a reușit să marcheze 15 goluri și să ofere 9 pase decisive în 29 de meciuri jucate. 5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, potrivit Transfermarkt

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed