Adrian Mutu, imagini de senzație. Antrenorul își petrece vacanța alături de toți copiii săi. Ce destinație a ales / Foto

Adrian Mutu, imagini de senzație. Antrenorul își petrece vacanța alături de toți copiii săi. Familia s-a reunit în Caraibe pentru a participa la un eveniment impotant.

Adriana, fiica cea mare a antrenorului, își serbează majoratul. Adrian Mutu, dar și Sandra au postat mai multe fotografii inedite și le-au arătat internauților cum se distrează.

Adrian Mutu, imagini de senzație din vacanță

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu împlinește 18 ani. Tehnicianul nu putea să lipsească de la eveniment. A profitat de această ocazie și și-a reunit toată familia pentru a petrece concediu în Republica Dominicană. Cum era de așteptat, nu lipsește nici Mario, fiul cel mare al Briliantului, care a împlinit 22 de ani.

Fostul internațional, dar și soția sa, au postat mai multe imagini pe conturile de socializare. 

Adrian Mutu a vorbit într-un interviu despre relația pe care o are soția sa, Sandra, cu copii. 

“Eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele. Și, încet-încet, când a venit Thiago, s-au văzut și sunt bine. Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat ca toți copiii să se aibă bine”, a spus Mutu, pentru fanatik.ro.

Antrenorul își dorește ca fiicele sale, Adriana (18 ani) și Maya (16 ani) să aibă pașapoarte românești. Acestea trăiesc alături de mama lor, Consuelo Matos, în Republica Dominicană. Astfel, distanța fiind mare nu își pot vedea tatăl foarte des.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed