Adrian Mutu a primit ordin! Anunţ clar al şefilor de la CFR Cluj. Ce obiectiv are echipa din Gruia

Adrian Mutu a primit ordin! Anunţ clar al şefilor de la CFR Cluj. S-a aflat ce obiectiv are echipa din Gruia în finalul sezonului. Totul a fost făcut public după victoria cu Dinamo, scor 4-0.

Adrian Mutu are un obiectiv clar la CFR Cluj. Trebuie să câştige titlul. Preşedintele celor din Gruia, Cristi Balaj, a transmis că gruparea ardeleană nu a renunţat la acest obiectiv.

Adrian Mutu a primit ordin!

După victoria cu Dinamo, cei de la CFR Cluj au prins aripi. Cristi Balaj speră în continuare la titlu și a transmis că antrenorul Adrian Mutu se bucură de toată încrederea clubului, conform playsport.ro.

”O victorie importantă și clară (n.r. cu Dinamo 4-0). Avem nevoie de orice victorie. Așa cum am afirmat și înainte, cunoscând valoarea jucătorilor noștri, mă așteptam să câștigăm. Dinamo a arătat foarte bine în prima parte a jocului. Nu întâmplător au obținut victorii etapele trecute.

Doar că valoarea jucătorilor noștri cred că a făcut diferența. Mutu a demonstrat că este un antrenor bun. Otele a avut ocazii mari pe care putea să le fructifice. Am avut încă trei ocazii imense, pe lângă cele patru goluri înscrise.

Nu l-am fi adus pe Mutu, dacă nu am fi avut această speranță (n.r. că va cuceri titlul în actualul sezon). L-am adus pentru termen lung și are toată susținerea noastră. În general, îi susținem pe antrenorii pe care îi avem. Mandorlini a fost un exemplu. Chiar îi susținem pe antrenorii pe care îi avem.

Acum, din păcate, un antrenor este susținut de rezultate. (n.r. ce schimbare a adus Mutu la echipă?) A adus mai multe victorii. Detalii din interiorul clubului nu pot să spun. Plus că ar însemna să blamez și antrenorii care au fost. Iar eu nu fac comparație între antrenori. Îi respect pe toți cei cu care am lucrat. Dan Petrescu, Mandorlini și Mutu au parte de același respect din partea mea”, a spus Cristi Balaj, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed