Adrian Mutu a dat verdictul. Anunţul momentului făcut de antrenorul Rapidului. ‘Asta a făcut diferența’

Adrian Mutu a dat verdictul! Antrenorul celor de la Rapid a vorbit despre ce jucători din actuala generație pot ajunge la nivelul pe care el l-a atins ca fotbalist.

Surprinzător sau nu, „Briliantul” a venit cu o serie de nume de fotbaliști în care are încredere.

Adrian Mutu și-a numit favoriții

Adrian Mutu și-a numit favoriții. Tehnicianul din Giulești este de părere că, în momentul de față, exită 5 fotbaliști români care pot ajunge la un nivel mare, și care au calitățile lui „Il Fenomeno”.

„Sunt mulți jucători. De la Rareș Ilie, Dennis Man, Florinel Coman, mai e Olaru, care joacă la un nivel bun. Și Sefer, câteodată, dacă ne aducem aminte de golul acela cu Botoșani, când a trimis în vinclu.

Sunt jucători care se ridică în anumite momente la ceea ce trebuie, dar constanța face diferența. Asta a făcut diferența între mine, Gică Hagi, ceilalți jucători români mari și restul. De aceea am ajuns la un nivel ridicat”, a spus Adrian Mutu pentru Digisport.

De asemenea, Mutu a vorbit și despre transferurile pe care Rapid le-a făcut, dar și despre jucătorii pe care ar dori să îi aducă la formația de sub podul Grant.

„Transferurile care au fost făcute au fost decise de trei inși: eu, Victor și Nico. În iarnă nu am găsit jucători care să ne poată ajuta imediat. Cei pe care i-am găsit erau foarte scumpi sau netransferabili. Nu am vrut să facem transferuri doar de dragul de a face. Au venit Funsho și Ongenda.

Cred că avem o echipă care e bună pentru obiectivul pe care l-am avut. Pe cine aș aduce acum la Rapid? I-aș aduce pe Deac și pe Alibec. Poate cei mai buni din Liga 1. Au experiență la echipa națională, campionate câștigate. Normal că îți dorești să faci o echipă cu jucători de excepție”, a mai spus Mutu, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed