Adrian Mititelu, victorie uriaşă! Verdict în cazul fotbalistului fugar. Este anunţul momentului

Adrian Mititelu, victorie uriaşă! Verdict în cazul fotbalistului fugar. Fundașul mai are contract cu cei de la FCU Craiova încă un sezon. Acesta este primul verdict în cazul lui Andre Duarte, fundaşul care a plecat din Oltenia cu scandal.

Conflictul dintre Adrian Mititelu și Andre Duarte (25 ani) a fost unul extrem de dur. Portughezul a avut parte de un refuz din partea celor de la FRF. Astfel, fără cartea verde, fundașul nu se poate transfera de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu, victorie uriaşă!

Andre Duarte beneficiază de ofertă din partea clubului italian Reggiana, însă contractul cu Adrian Mititelu reprezintă un obstacol. Dacă va semna, totuși, cu clubul lui Alessandro Nesta, Duarte va trebui sa îl dea în judecată la FIFA pe patronul oltean.

În această perioadă de mercato, Gigi Becali a dorit să facă investiții în fundași centrali. Andre Duarte a fost dorit insistent de către patronul roș-albaștrilor, astfel, omul de afaceri din Pipera a făcut public faptul că, atunci când Duarte va rămâne liber de contract, va primi „în poștă” oferta de la FCSB.

„Hai să spun ceva și de Mititelu, că am văzut că vorbește. Când l-am luat pe Compagno de la el, am dat bani? L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, pot să i-l fur? Cum îl fur, cu macaraua? Eu nu mai vreau să am tangențe cu chestii de genul ăsta. Zice el că fură Becali.

Becali nu fură, mă, el respectă regulamentul și legea! Ai făcut acte ok? E al tău! Dacă mai are un an contract, pentru ce țipi, pentru ce faci atâta gălăgie? N-ai făcut actele în regulă? Îl iau, gata! Ce, mi-e frică de Mititelu acum sau ce? Dacă îl fur pe Duarte să se ducă și să reclame la procurori și să zică: «A furat». Și mă duc la pușcărie pentru furt.

Dar dacă nu ai făcut actele ok, du-te și învață să le faci, că oamenii nu sunt sclavi! Oamenii au contracte! Respecți contractul! Dacă nu ai contractul în regulă pleacă oamenii!

Este sub contract. Nu are contract, îl ia Becali! Așa că asta să-i spuneți lui Mititelu: «Ai contract cu el, primești banii. Sau nu primești, că nu vrei să-l vinzi».

Așa și cu Compagno. Nu voiai să-l vinzi, nu-l dădeai. Nu avea cum să ți-l fure Becali. Dar pe Duarte nu îl fur dacă are contract, îl iau pur și simplu că nu ești stăpânul lui și nici nu a ajuns Mititelu să ne fie frică de el acum.

Ăsta ar fi chiar ultimul circ în România, să ne fie frică de Mititelu!”, a spus Gigi Becali, la începutul lunii iunie.

Andre Duarte a s-a înțeles, într-adevăr, cu Regianna, club din Italia, divizia B, însă nu are dreptul de a juca. FRF i-a respins cartea verde fundașului, prin urmare, Duarte trebuie să dea în judecată FCU Craiova pentru a-și recăpăta drepturile.

Gigi Becali este surprins de atitudinea lui Adrian Mititelu. „Pe Duarte era supărat Mititelu. Spunea că vine cu toporul! Să vină! Acum fundașul a plecat prin străinătate. Dacă mi-l dădea mie, poate ne înțelegeam și la o sumă de bani. Poate vreo 2-300.000 de euro. Așa, Duarte a plecat în altă parte”, specifica Gigi Becali în urmă cu o săptămână.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed