Adrian Mititelu surprinde din nou! Pe cine şi-a dorit după plecarea lui Nicolo Napoli. Dezvăluiri complete ale şefului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu surprinde din nou! S-a aflat pe cine şi-a dorit antrenor după plecarea lui Nicolo Napoli. Dezvăluiri complete ale şefului de la FCU Craiova. Liviu Ciobotariu, dar şi Marius Măldărășanu au fost pe lista milionarului.

Adrian Mititelu l-a ales însă pe portughezul Joao Janeiro. Asta în ciuda faptului că Nicolo Napoli a câştigat play-out-ul şi joacă barajul decisiv pentru Conference League cu CFR Cluj.

Adrian Mititelu surprinde din nou!

Adrian Mititelu nu şi-a mai dorit să continue cu Nicolo Napoli. L-a adus pentru sezonul viitor pe portughezul Joao Janeiro. „M-am gândit și la Liviu Ciobotariu, îmi place mult de el. Vă spun sincer acum, l-am luat în calcul și pe Măldărășanu, mi-a plăcut mult și el.

Dar am vrut să mai încerc eu o dată. Am o afinitate pentru străini, Joao Janeiro ăsta pare pe aceeași lungime de undă cu mine”, a spus Adrian Mititelu, în direct la Orange Sport.

Patronul Ştiinţei a vorbit şi despre situaţia italianului Nicolo Napoli. „Eu nu l-am schimbat. Nicolo Napoli a știut că contractul său se va încheia aici și nu e nicio tragedie, omul știa pentru ce a venit. Nu e nicio fractură. Apăruseră foarte multe zvonuri și informații false și am vrut ca lucrurile să fie clare, să nu spună lumea că am schimbat antrenorul după ce ne-am calificat în Conference League. El a avut contract de conducere colectivă.

Nu în raport cu mine. A fost un mandat de conducere colectivă cu ceilalți doi antrenori, Florin Drăgan și Dan Vasilică. Nu mai contează, contează că această conducere colectivă și-a îndeplinit obiectivul”, a mai spus Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed