Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Juan Bauza, blocat de Sorin Cârţu. Sorin Cârţu, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali

Presa internă a dezbătut, în ultima perioadă, potențialul transfer al lui Juan Bauza la FCSB. Jucătorul celor de la FCU Craiova beneficiază atât de susținători, cât și de contestatari. O fostă legendă a Craiovei l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu dea curs colaborării cu atacantul argentinian. Motivul este evident.

Sorin Cârțu crede că Bauza nu este constant în evoluțiile sale, aspect care doar i-ar pune bețe în roate FCSB-ului.

Juan Bauza, blocat de Sorin Cârţu!

Cârțu este de părere că dacă argentinianul ar fi dat dovadă de evoluții pline, constante, FCU Craiova nu s-ar mai afla, astăzi, pe loc direct retrogradabil în competiția internă.

„Bauza e fotbalist bun, dar nu e un jucător constant. Are și momente de cădere. A arătat în unele meciuri că are valoare. Dar ar fi trebuit să fie mult mai important pentru echipă. Echipa să nu fie unde este acum, cu aceste emoții.

Este un jucător care scoate adversarul din joc, poate să rupă echilibrul jocului, dar dacă avea așa o mare valoare, echipa putea să fie în altă zonă a clasamentului!”, a declarat Sorin Cârțu, la ProSport.

În cadrul acestui sezon, Juan Bauza a marcat opt goluri și a oferit șase pase decisive, în cadrul a 22 de partide disputate în tricoul celor de la FCU Craiova.

Conform Transfermarkt, atacantul argentinian are o cotă de piață în valoare de 1 milion de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed