Adrian Mititelu se va enerva crunt! Ce a putut să îi spună Gigi Becali. Scandal uriaş pe jucătorul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu se va enerva crunt! S-a aflat ce a putut să îi spună Gigi Becali. Scandal uriaş pe jucătorul lui FCU Craiova. Este vorba despre fundaşul central al Ştiinţei, Andre Duarte, dorit şi de FCSB.

Adrian Mititelu spusese, în urmă cu câteva zile, că fundaşul nu va ajunge la FCSB. Este contrazis însă de către Gigi Becali.

Adrian Mititelu se va enerva crunt!

Gigi Becalispune că așteaptă ca Andre Duarte, fundașul central de la FC U Craiova, să fie declarat liber de contract de către FIFA. Speră să îl aducă pe portughez la FCSB fără a fi nevoit să achite o sumă de transfer în schimbul său.

În condițiile în care a fost acuzat de către omologul său de la FC U Craiova că ar dori să îl „fure” pe Duarte, Becali a ținut să sublinieze că nu se poate pune problema de așa ceva.

„(n.r. despre Andre Duarte) Ăla da, dar el la ora asta așteaptă răspunsul de la FIFA. Ce să fur eu, stau să fur eu? Doar nu îl iau cu macaraua. Așteaptă răspuns de la FIFA. Dacă FIFA zice liber, e liber”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Adrian Mititelu a avut în ultima perioadă o poziție extrem de fermă. Patronul de la FCU Craiova a spus că jucătorul nu poate pleca acum liber de contract, conform prosport.ro.

„Pleacă de aici doar dacă îl dă liber FIFA şi TAS, dar înseamnă că desființăm toate cluburile din România, că nu mai sunt valabile contractele. M-am interesat înainte, nu are nicio şansă să câştige, contractul e valabil. O să lipsească de la pregătire două sau trei săptămâni, va amenința că se lasă şi în septembrie va veni cu coada între picioare. Eu o să transfer trei fundaşi până atunci, să stea liniştit”, a spus atunci Adrian Mititelu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed