Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! Cum l-a ironizat pe Dan Şucu de la Rapid. Patronul giuleştenilor, subiect de glume

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! S-a aflat cum l-a ironizat pe Dan Şucu de la Rapid. Patronul giuleştenilor a ajuns subiect de glume după campania de transferuri ratată până acum.

Adrian Mititelu se aştepta ca Rapid să facă o campanie de transferuri puternică. Până acum, Adrian Mutu nu a primit niciun jucător de la Dan Şucu.

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut!

Mai sunt doar 5 zile până la reluarea Superligii, iar Rapid nu a făcut niciun transfer. Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, l-a “înțepat” pe Dan Șucu, acționar la Rapid. „Mă aşteptam la Rapid (n.r. – la mai multe transferuri). Am văzut acolo proiecte de management, de marketing. Mă aşteptam la Rapid că se întâmplă ceva bun, nu neapărat ca să cumpere de la noi, că nu au cum să cumpere de la noi. Noi avem alte tarife!

Sunt surprins de domnul Şucu, care este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României. Am văzut că a promovat berea Giuleştina, berea Colentina. Dar mă aşteptam ca Rapidul, care după părerea mea este clubul cel mai bine conturat acum, cu suporterii, atmosfera… această renaştere. Pare cel mai de succes club din România ca şi chestiune generală. Suporterii fac tot”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului amical contra celor de la CS Mioveni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed