Adrian Mititelu face anunţul momentului! Ce se întâmplă cu vedeta lui FCU Craiova. Este răsturnare totală de situaţie

Adrian Mititelu face anunţul momentului! S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta lui FCU Craiova. Este răsturnare totală de situaţie. Deşi se credea că îl va pierde pe Andre Duarte pare că lucrurile nu stau deloc aşa.

Adrian Mititelu spune că Andre Duarte va reveni la FCU Craiova. Fundaşul portughez consideră că e liber de contract și a semnat deja cu Reggiana.

Adrian Mititelu face anunţul momentului!

Adrian Mititelu a spus clar. Fundașul central lusitan mai are contract încă un sezon. Mai mult, patronul Ştiinţei consideră că situația lui Andre Duarte este simplă. Fundașul va reveni, în cele din urmă, în Bănie.

”Nu-l pierd deloc gratis pe Duarte. Mi-a venit motivarea cu Kovacic și rezultă că Duarte nu are nicio șansă. Mă aștept să se întoarcă la club. El a semnat un contract cu Reggiana, știu asta că a cerut cartea verde. Pe 1 iulie va primi refuz de la FRF și apoi ni se va oferi o sumă modestă să-i dăm drumul.

Nu o să-i dăm drumul și probabil că în august va veni la antrenament, că nu vrea să stea un an pe bară. El ne-a trimis notificare, că și-a luat concediu 20 de zile, că așa prevede regulamentul. El e plătit la zi.

El a semnat cu Reggiana, dar va primi respins de carte verde. El a dat o declarație la această procedură, a spus că e liber de contract de la 1 iulie 2023, dar a greșit cu un an, e liber de la 1 iulie 2024”, a spus Adrian Mititelu, în direct la Digi Sport.

Gigi Becali spusese, în urmă cu câteva zile că Mititelu îl va pierde gratis pe Duarte după ce nu a acceptat oferta celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera îi oferise patronului de la FCU Craiova 300.000 de euro în schimbul jucătorului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed