Adrian Mititelu face anunțul momentului! Când va permite accesul fanilor pe stadion. A dat verdictul

Adrian Mititelu a făcut anunțul momentului. Suporterii olteni vor avea din nou acces pe Ion Oblemenco, asta după ce meciul cu U Cluj s-a jucat cu tribunele goale.

Șeful oltenilor spune însă că vor exista de acum reguli stricte. De altfel, în urmă cu câteva zile acesta spunea că lucrează la un regulament inspirat de la cluburile din Anglia. Nua  dat însă prea multe amănunte.

„La următorul meci, când vom avea voie să jucăm cu suporterii acasă, vom da drumul fanilor, dar vor fi mai multe obligații la intrarea pe stadion, vom fi puțin mai organizați și vom impune ca cei care înjură sau fac scandal să fie evacuați de jandarmerie. Trebuie să impunem etapizat, nu putem tăia în carne vie din prima.

Echipa noastră e foarte bună, a fost ghinion, meritam să fim peste în campionat, dar dintr-o serie de ghinioane s-a întâmplat să fim mai jos în clasament”, a spus Mititelu la Digi Sport.

Adrian Mititelu: „Au fost multe momente care nu s-au povestit”

Șeful oltenilor a dezvăluit că fiica și soția sa s-au mutat din Craiova din cauza suporterilor.

„Fiica mea și soția mea au plecat din Craiova din cauza a 7-8 oameni care au confiscat galeria. Au fost multe momente care nu s-au povestit.

Eu sunt convins că acești conducători ai grupului de la Sfântu Gheorghe au știut despre ce se poate întâmpla, știau că pot să îmi creeze prejudicii după astfel de manifestări”, a mai spus Adrian Mititelu, la TV DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed