Adrian Mititelu bagă adânc mâna în buzunar. Amenzi uriașe din cauza fanilor + Atac dur la șefii FRF

Comisia de Disciplină a FRF ar trebui să dea pe 8 februarie un verdict în cazul meciului Sepsi – FCU Craiova, suspendat din cauza scandărilor rasiste ale fanilor olteni.

Chiar dacă inițial Adrian Mititelu spune că echipa sa va pierde meciul la masa verde după ce un angajat a semnat un document prin care oltenii și-au asumat prezența fanilor la meci, acum s-a răzgândit. Șeful oltenilor nu a ratat momentul să-i atace pe șefii FRF.

„Mâine este termen. Vedem dacă se va amâna. Oricum vom ajunge la TAS. Organizatorul este răspunzător de meci. În proporție de 99% se va da o decizie în favoarea noastră. Să găsim o soluție să rejucăm meciul. Federația, dacă a vrut să atragă atenția, a reușit.

Părerea mea că au procedat greșit. Trebuiau să termine campionatul, apoi să ne cheme la o ședință. Cu privire la acest meci, nici observatorul nu are vreo mare vină, ci organizatorul. Era o chestiune de două minute. Nu era grad de risc ridicat. Reprezentantul avea această posibilitate. Totul e la mâna organizatorului.

Observatorul vrea să vadă cine își face sau nu datoria. S-au sărit treptele, s-au ferit să ia o decizie. Acest lucru contravine legii europene. Avem două spețe din Anglia și Belgia, în care organizatorul a pierdut”, a declarat Adrian Mititelu, la emisiunea Fotbal Club, la Digi Sport.

Amenzi uriașe din cauza fanilor

Patronul oltenilor a dezvăluit suma uriașă pe care a plătit-o în ultimul an din cauza ultrașilor.

”De la 1 ianuarie 2022 până la 1 ianuarie 2023 avem de plătit 600.000 de lei către FRF, amenzi. Nu mai vorbesc de sesizări care sunt în curs”, a mai spus Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed