Adrian Mititelu a spus clar! Urmează o revoluţie la FCU Craiova. Ce vor fi obligaţi să facă suporterii

FCU Craiova a jucat prima partidă de pe teren propriu fără suporteri după decizia patronului Adrian Mititelu în urma incidentelor din meciul cu Sepsi.

Oltenii au defilat și s-au impus cu scorul de 5-0.

Adrian Mititelu pregătește revoluția la Craiova

Mititelu a declarat la finalul partidei cu ”U” Cluj că vrea să schimbe modul în care fanii asistă la partidele lui FCU Craiova.

Patronul oltenilor se inspiră din Premier League și vrea să înceapă revoluția în Bănie.

„Am câștigat mai multe meciuri fără spectatori în istoria clubului. Ne merge bine fără fani! Am spus că echipa va fi foarte bună în primăvara asta. Avem valoare, avem lot. Putem bate pe oricine, nu exagerez. Dar asta nu înseamnă că îi batem pe tot.

Nu e un conflict, s-a trecut într-o altă etapă a clubului. Sunt niște probleme civile și penale între mine și anumite persoane.

Îmi ameninți familia, spui că dai cu benzină pe mine și îmi dai foc, apoi vrei să ne împăcăm. Niciodată! Mi-au înjurat familia, așa ceva nu se poate! Trebuie să se termine.

”Le-am dat și bani, le-am dat tot ce au vrut!”

Nu mai vreau galerie! Politica clubului e asta. Nu mai vrem scandaluri, nenorociri, supărări. Nu e nicio tragedie dacă echipa pierde. E dreptul lor să facă ce vor. Nu mai vreau ultrași, vreau să vină suporterii în tribune cu familia.

Vreau să schimbăm lucrurile, să venim cu ceva nou, nu vreau să spun că revoluționăm. Lucrăm acum la noul program, la modul de acces pe stadioane. Studiez regulile impuse de două cluburi din Anglia și vom transpune la noi. Nu mai vreau ultrași la noi la echipă! Să se ducă la CSU, dacă vor!

Am avut convenție cu galeria că, dacă promovăm în Liga 1, să nu mă mai înjure, să nu mă mai atace. Le-am dat și bani, le-am dat tot ce au vrut! Dar apoi unii au vrut să facă din asta o afacere. Copiii mei au plecat din Craiova din cauza ultrașilor, s-au mutat la București.

Ei mi-au reproșat că nu facem performanță. Ne luptăm cu echipe susținute financiar de oameni grei. Clujul, echipele din București, Farul. Toate comparațiile sunt cu anii ‘80. Mihai Rotaru a avut toate pârghiile și a fost la un pas să câștige o dată titlul, apoi gata. Era ceva conjunctural, că a venit atunci pandemia. Dar în rest e greu”, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

FCU Craiova a urcat pe locul 9 în clasamentul Superligi după victoria cu ”U” Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed