Adrian Mititelu a făcut dezvăluiri fabuloase. Câți bani a băgat în FCU Craiova

Adrian Mititelu a acceptat să vorbească despre suma pe care a învestit-o la FCU Craiova de când a preluat echipa. Suma este absolut fabuloasă.

Echipa a trecut prin mari probleme. A fost dezafiliată și obligată să joace în Liga a IV-a.

Patronul echipei spune că ar fi putut să fie unul dintre cei mai bogați oameni din România dacă nu ar fi investit o avere în echipa de fotbal. Aproape 40 de milioane de euro.

“La ora asta, mă apropii la 40 de milioane de euro investite în fotbal. Vă dau cuvântul meu de onoare. Nu mint cu nimic. Şi nu 40 de milioane de acum. Eu am vreo 27-28 de milioane din 2005, care erau milioane mai grele.

Acum, când spui milionul, nu mai e ceea ce era în 2006, 2007. Cred că sunt peste 60 de milioane în banii de acum. Iar la ce oportunități economice au fost, eu puteam fi unul dintre cei mai bogați oameni ai României până acum” a spus Mititelu la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu: „Ne ia ultimul vis”

FCU Craiova este pe locul 10 în Liga 1, dar are șanse foarte mici de a prinde play-off-ul. În prima partidă din 2023, oltenii au terminat la egalitate cu UTA Arad.

„Din păcate n-am scăpat. Suntem puțini dezamăgiți. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun.

Visul unui club din Liga 1 este acela de a juca în acele amărâte, dar prețioase, preliminarii de Conference League. Acolo putem să mai aspirăm și noi. Și-n play-out vor rămâne echipe puternice. Iau în calcul și faptul că echipa are valoare, dar nu va fi ușor.

Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit.

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării”, a declarat Adrian Mititelu, după partida cu UTA Arad.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed