Adrian Mihalcea nu a suportat umilința. Anunțul făcut de antrenor după UTA – Gloria Buzău: ‘Atât am putut’

Adrian Mihalcea nu a suportat umilința. Anunțul făcut de antrenor după UTA – Gloria Buzău, 5-1.

Adrian Mihalcea pleacă de la Gloria Buzău

Tehnicianul a anunțat că nu va mai continua pe banca celor de la Gloria Buzău, după ce a pierdut barajul de promovare cu UTA 1-5. Contractul lui Mihalcea expiră, iar acesta nu va mai fi prelungit.

„Este o victorie care arată până la urmă valoarea Ligii 1 și valoarea unui lot de Liga 1. Atât am putut, am încercat să ne apropiem, dar se putea termina și mai rău, dar nu mai conta la final.

Noi am avut un lot destul de subțire și au jucat aceiași jucători. Am căzut un pic fizic pe final. Poate nu fizic, cât subconștientul a lucrat și chiar aveam plumb în picioare. Dacă aveam și noi un lot mai consistent, am fi arătat puțin altfel. Felicit echipa gazdă, jos pălăria! Mi-ar plăcea să nu mai ajung în astfel de situații, cu echipe cu asemenea suporteri. O felicit și pe Dinamo, îl felicit pe Ovidiu (n.r. Burcă, antrenorul lui Dinamo).

Mi-ar plăcea ca ei să fi învățat după această experiență, până la urmă e prima dată în istorie când ei participă într-un play-off și într-un meci de baraj. Am jucat de la egal la egal cu o echipa de prima ligă.

Mie mi se termină contractul. Aveam o clauză prin care s-ar fi prelungit dacă promovam. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus până acum, cu problemele care au fost. Sunt câțiva care au crescut și au un viitor și în Liga”, a spus Adrian Mihalcea, la flash-interviul de după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed