Acuzaţii grave la adresa Simonei Halep! S-a dezlănţuit la adresa româncei chiar înaintea procesului. Totul a ieşit la iveală abia acum / Foto

Acuzaţii grave la adresa Simonei Halep! S-a dezlănţuit la adresa româncei chiar înaintea procesului. Totul a ieşit la iveală abia acum. Un cunoscut jurnalist nu s-a mai abţinut şi apus-o la zid pe campioana noastră.

Simona Halep este interzisă de la turneele WTA de peste 8 luni. Nu mai poate juca după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Acuzaţii grave la adresa Simonei Halep!

Acum, Simona Halep a fost pusă la punct de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din tenis, Ben Rothenberg. Acesta nu este de acord cu ultimele mesaje postate de campioana noastră. Simona acuză autoritățile pentru amânarea repetată a procesului prin care vrea să își demonstreze nevinovăția.

Cei de la ITIA tocmai au obţinut a treia amânare. Deşi se credea că audierea va avea loc pe 28 mai, la tribunalul independent de la Londra, nu se va întâmpla asta. Audierea va avea loc peste o lună.

Rothenberg susține că există prea multe necunoscute în cazul lui Halep. Mai mult, spune că pedeapsa minimă pentru românca ar fi de un an de suspendare. Asta în ciuda scandalului pe care îl are cu Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

”Pe de altă parte, sunt atâtea lucruri pe care nu le cunoaștem legate de detaliile cazului Simonei Halep. Nu știm care sunt motivele acestor amânări.

Lumea nu ar trebui să ia fiecare protest al acuzatei ca pe o valoare de necontestat, ceea ce oamenii par că fac din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare.

Și dacă Simona Halep va câștiga procesul în care anunță că nu a fost vorba de o greșeală sau neglijență semnificativă, ea tot va fi suspendată cel puțin un an. Asta ar însemna că, și dacă s-ar fi judecat mai devreme, ea oricum nu ar fi jucat tenis acum”, a scris pe Twitter Ben Rothenberg.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed