Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali! Un fost jucător al Stelei dă de pământ cu milionarul. Cum își distruge patronul propria echipă

Acuzaţii grave la adresa lui Gigi Becali. Un fost jucător al Stelei dă de pământ cu milionarul și susține că acesta își distruge propria echipă, în ciuda faptului cu FCSB a câștigat titlul.

Gabi Balint nu înțelege campania de transferuri. Primii sosiți au fost David Kiki și Daniel Popa. Fostul internațional român i-a transmis lui Becali ce sumă trebuie să investească dacă vrea ca echipa sa să joace în Liga Campionilor.

Gabi Balint, acuzații la adresa lui Gigi Becali

Gabi Balint este nemulțumit de deciziile luate de Gigi Becali. Deocamdată, la FCSB au ajuns David Kiki și Daniel Popa. Fostul internațional spune că omul de afaceri ar trebui să investească 20 de milioane de euro în transferuri dacă își dorește în grupele Ligii Campionilor.

Balint a spun clar pentru Digi Sport ce transferuri trebuie să se facă.

„Uitați de Champions League! Eu nu înțeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoți vreo 20 de milioane din buzunar.

Minim, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ți joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poți să păstrezi dintre fundașii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanți din ăștia buni să iei.

Trebuie să iei doi atacanți. Ce face FCSB se numește cârpeală. Uitați-vă ce jucători ia, nici jucători de Conference League nu sunt. Nu am încredere în Popa. Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos, doar la echipe mici. Vrei să fii campioana, ia doar campioni. Asta e vorbă pe care nu am spus-o eu, e o vorbă din fotbal.

Kiki îmi place, fundaș stânga. E bun, mai ales că nu l-a costat mult. Kiki e un jucător bun, acolo putem să spunem că s-a întărit”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed