Acuzaţii devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou! Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep, făcut praf. Ultima mutare, contestată dur

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou! Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep, făcut praf. Ultima mutare, contestată dur. antrenorul francez tocmai şi-a găsit de muncă.

Patrick Mouratoglou, în vârstă de 53 de ani, se întoarce în tenis, reluând colaborarea cu Holger Rune, în vârstă de 20 de ani, clasat pe locul 7 ATP.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou!

În urmă cu două săptămâni, Patrick Mouratoglou a fost audiat la TAS în cazul Simonei Halep. El a confirmat că i-a sugerat Simonei Halep să folosească suplimentul cu colagen, care s-ar fi dovedit a conține substanța interzisă Roxadustat.

Cu două zile în urmă, Holger Rune a anunțat că va relua colaborarea cu Patrick Mouratoglou, jucătorul făcând o postare pe Twitter.

„Hello, Patrick Mouratoglou. Abia aștept să obțin noi victorii împreună cu echipa ta”, scria danezul.

În comentarii, cineva nu a stat pe gânduri și i-a răspuns tenismenului danez: „Ai grijă ce substanțe iei!”.

„Nicio grijă. Mama mea a avut întotdeauna controlul asupra acestui lucru și va continua să aibă grijă”, a răspuns Rune.

Patrick Mouratoglou a fost antrenorul danezului timp de aproape un an, din noiembrie 2022 până în septembrie 2023. După US Open, Holger Rune a decis să renunțe la Mouratoglou și să înceapă o colaborare cu Boris Becker, dar aceasta a fost de scurtă durată.

Cu Mouratoglou ca antrenor, Rune a câștigat Open-ul de la Stockholm în 2022. Ulterior, l-a învins pe Djokovic în finala de la Paris și a obținut primul trofeu Masters din cariera sa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed