Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep şi-a găsit de muncă! Pe cine va antrena Patrick Mouratoglou. Răsturnare totală de situaţie

Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep şi-a găsit de muncă! Pe cine va antrena Patrick Mouratoglou. Răsturnare totală de situaţie după ce a luat vna în cazul procesului de dopaj al sportivei.

După ce și-a luat vina asupra lui în cazul procesului de dopaj al Simonei Halep, Patrick Mouraoglou și-a găsit un jucător pe care să îl antreneze, Holger Rune.

Omul care i-a distrus cariera Simonei Halep şi-a găsit de muncă!

Holger Rune, locul 7 ATP, și Patrick Mouratoglou au mai colaborat și înainte, la finalul sezonului 2022 și în 2023, după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu.

În locul lui Mouratoglou au venit Boris Becker și Severin Luth. Colaborarea dintre cei doi și Rune nu a funcționat, așa că tenismanul a decis că francezul este singurul care îl poate antrena.

„Sunt încântat să reiau colaborarea cu Patrick! Cu el am obținut unele dintre cele mai mari triumfuri ale carierei mele până acum. Abia aștept să luptăm împreună pentru următoarele titluri majore. Totodată, am avut discuții bune despre cum ar trebui să se desfășoare colaborarea noastră și am convenit asupra unei configurații puternice care creează cele mai bune condiții pentru a face performanță”, a declarat Rune, potrivit Tennis Majors.

„Patrick este cea mai bună persoană”

„Sunt hotărât să câștig titluri de Grand Slam și să ajung pe primul loc în clasamentul mondial. Asta necesită un antrenor potrivit și o echipă pe măsură care să mă înconjoare. Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcționează și ce nu.

În ultimele luni, am învățat multe despre ceea ce funcționează pentru mine și cred că Patrick este cea mai bună persoană care să conducă echipa și să mă ajute să-mi ating obiectivele”, a mai spus danezul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed