Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mario Iorgulescu! Văduva tânărului ucis s-a dezlănţuit. L-a distrus pe fiul şefului LPF

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mario Iorgulescu! Văduva tânărului ucis s-a dezlănţuit. L-a distrus pe fiul şefului LPF. Văduva lui Dani Vicol s-a dezlănţuit în direct. Ies la iveală informaţii şocante din cazul care a îndoliat România.

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu iese la rampă. A făcut un anunţ categoric despre cele două milioane de euro pe care le-ar fi primit de la fiul şefului LPF. Informaţia apărută în spaţiul public este o minciună.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mario Iorgulescu!

Tânăra a spus clar. Nu a primit niciun leu de la Mario Iorgulescu. Singura sumă de bani încasată este de la firma de asigurări. „Am un obicei prost. Eu nu îmi selectez mesajele, ce vreau citesc, ce nu vreau nu citesc. Tot ce îmi pare în ochi, citesc cu voce tare. În momentul acela am citit, cred că creierul s-a activat.

Am vrut să dau replică, atunci în clipa aia eu nu am reacționat. Atunci am zis că nu mi-a dat Mario Iorgulescu două milioane de euro, și nu mi-a dat, vorbind la modul cel mai serios. Și, chiar dacă mi-ar fi dat, n-ar fi problema voastră, pentru că mi-a omorât soțul. Situația cu banii stă în felul următor.

Eu de la Mario Iorgulescu nu am luat niciodată niciun cent. În schimb, eu am luat bani de la asigurări. Am fost despăgubită cu suma de 350 de mii de euro și eu și copii, acum doi ani. Deja suma a fost folosită pentru creșterea copiilor, când vor fi mari, să nu le lipsească partea financiară. Dar, de la Mario Iorgulescu eu nu am luat niciun ban”, a spus văduva lui Dani Vicol într-un podcast.

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de închisoare. Asta după ce Înalta Curte a decis să anuleze condamnarea acestuia. Dosarul fiului preşedintelui LPF va fi rejudecat. Anterior, fiul lui Gino Iorgulescu fusese condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare.

În luna septembrie a anului 2019, bolidul condus de acesta a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. În urma impactului violent, un tânăr de 24 de ani a murit pe loc. Daniel Vicol şi-a pierdut viaţa şi a lăsat în urmă doi copii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed