Scandal uriaş după ce Mario Iorgulescu a scăpat de puşcărie! Văduva victimei s-a dezlănţuit. Vrea dreptate pentru soţul omorât

Scandal uriaş după ce Mario Iorgulescu a scăpat de puşcărie! Văduva victimei s-a dezlănţuit. Vrea dreptate pentru soţul omorât. Fiul şefului LPF a scăpat de închisoare după decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Jucătorii au admis recursul înaintat de avocaţii lui Mario Iorgulescu. Procesul urmează să se rejudece, iar fiul lui Gino Iorgulescu scapă, momentan, de puşcărie.

Scandal uriaş după ce Mario Iorgulescu a scăpat de puşcărie!

Văduva tânărului ucis s-a dezlănţuit. Cere ajutor şi dreptate după moartea lui Dani Vicol. Mario Iorgulescu fusese condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare. Acum, totul se ia de la capăt.

”Mi-e foarte greu să vorbesc, dar nu mai rezist. Nu mai suport, pur și simplu, dacă nu îmi spun focul acum. Mă îmbolnăvesc de inimă rea. De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva. Să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit.

Tot am sperat și am așteptat că instanța își va face datoria față de omul acesta care a greșit și va fi pedepsit. În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav. Că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie. Păi cum vine asta?

Acum două, trei zile am auzit o înregistrare cu Mario Iorgulescu care spune că o să vă arăt eu vouă. Că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia. Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat. De ce?

Păi haideți să ieșim beți și drogați. Să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic. Eventual ne vindem o casă, ne vindem un rinichi. Se duc părinții, fac bani, plătesc blat la tribunal, la judecători, le dau bani mulți, milioane de euro și ne scapă de la pușcărie”, a transmis văduva lui Dani Vicol, pe TikTok.

Tânăra nu s-a oprit aici. Le-a cerut celor care îi pot oferi sfaturi juridice în acest caz să intervină, să îi spună ce să facă. ”La toată lumea care crede că ar putea să mă ajute în vreun fel. Să îmi dea o idee, un sfat, ce aș putea să fac, vă rog din suflet nu ezitați, pentru că nu mai pot.

Sunt cinci ani de zile în care eu sper că Mario Iorgulescu va ajunge la pușcărie. Acum un an de zile am fost ușurată când am auzit că a luat 13 ani și 8 luni, cu toate că a fost foarte puțin. Acum aud că, de fapt, el este liber.

Cum e posibil? A înviat Vicol și nu știu eu? Aici a fost o situație foarte dificilă. Un accident de acesta nu îl faci dacă ești lucid. El nici măcar nu a ciupit frâna când a intrat în Vicol. A murit exact ca un câine, ca un pui”, a mai spus văduva lui Dani Vicol pe TikTok.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed