Acuzaţii devastatoare în cazul Simonei Halep! Patrick Mouratoglou cutremură tenisul: ‘Adevărații dopați joacă în continuare!’

Acuzaţii devastatoare în cazul Simonei Halep! Patrick Mouratoglou cutremură tenisul. După a treia amânare dictată de către ITIA, antrenorul Simonei s-a dezlănţuit pur şi simplu. Sunt acuzaţii absolut şocante ale francezului.

Simona Halep are interzis de peste 8 luni în turneele WTA. Asta după ce românca a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Acuzaţii devastatoare în cazul Simonei Halep!

După o nouă amânare cu o lună de zile antrenorul francez al Simonei Halep a lansat acuzații fără precedent. Mouratoglou nu s-a mai putut abține și a făcut acuzații fără precedent la adresa organismelor anti-doping.

Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o timp de 10 ani pe Serena Williams, susține că jucătorii de tenis care chiar se dopează sunt tolerați în circuit! Mouratoglou susține că sunt pedepsiți doar sportivii care se contaminează cu diferite substanțe, așa cum este cazul Simonei Halep!

„Probabil vor să arate lumii că valorează ceva (n.r. – reprezentanții ITIA). Imensa majoritate a jucătorilor depistați pozitiv în ultimii ani sunt victimele contaminării. Unde sunt adevărații dopați? Joacă în continuare!”, a fost mesajul-șoc al lui Patrick de pe Instagram.

Patrick Mouratoglou a lansat acuzațiile incredibile după ce Simona Halep a avut și ea o nouă reacție devastatoare la adresa ITIA! Organismul independent i-a amânat din nou, cu o lună, audierea în cazul de dopaj.

Interesant este că Serena Williams, fosta elevă a lui Patrick Mouratoglou, folosea susbtanțe interzise în mod legal, cu scutiri de uz teraputic. Conform fişei medicale, americanca a folosit oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolonă, în anii 2010, 2014 si 2015.

Potrivit Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), scutirea de uz terapeutic permite unui sportiv care are o afecțiune medicală să utilizeze o substanță sau metodă interzisă.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

    • NU! Patrick doar recunoaste ca Serena si alti tenismeni din occident s-au dopat si se dopeaza in continuare cu stiinta si protectia ITIA, in cmponenta careia sunt in majoritate persoane din occident .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed