‘Acum am luat banii’. Prietenul lui Gigi Becali a dat lovitura în afaceri. Dumitru Dragomir a câştigat o sumă fabuloasă în câteva ore

‘Acum am luat banii’. Prietenul lui Gigi Becali a dat lovitura în afaceri. Dumitru Dragomir a câştigat o sumă fabuloasă în câteva ore. Fostul şef LPF s-a reprofilat după ce a fost debarcat din fruntea Ligii.

Prietenul lui Gigi Becali are afaceri în imobiliare. Acolo, câştigă sume fabuloase, după cum chiar acesta a dezvăluit.

Prietenul lui Gigi Becali a dat lovitura în afaceri

Dumitru Dragomir a câştigat o sumă fabuloasă în doar câteva ore. Prietenul lui Gigi Becali a vândut apartamente de peste 1,5 milioane de euro într-o singură zi. A ratat însă returul Barcelona – PSG, dispută la care avea bilete.

A ratat duelul de Champions Leaguepentru a finaliza afacerea cu apartamentele, conform fanatik.ro. “Aveam şi eu bilet la Barcelona, la meciul retur cu PSG. Avea patru bilete fiul meu. Nu m-am dus pentru că a venit cineva să cumpere patru apartamente la mine.

Patru apartamente mari. Am luat pe ele 1 milion 650 de mii de euro. Nu sunt banii mei, îi ia societatea. Am trei firme, n-am luat niciodată niciun leu. O să dau o masă la Pescobar, să te cunoască.

La mine n-au mers, merg la nebunul ăsta (n.r. Pescobar). Ce locaţie am avut mă. Nu m-am priceput. În schimb, mă pricep la imobiliare. Nu construieşte nimeni. Veniţi şi comparaţi, cum construieşte Mitică Dragomir şi ceilalţi”, a dezvăluit Mitică Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed