A pufnit-o plânsul în direct! Momente dramatice petrecute în urmă cu puţin timp. Nu s-a mai putut abţine

A pufnit-o plânsul în direct! Momente dramatice petrecute în urmă cu puţin timp. Nu s-a mai putut abţine. Despărţire cu lacrimi şi hohote de plâns în direct la ProArena. Două dintre vedetele postului tocmai au fost date afară.

Mihai Mironică şi Ioana Cosma au fost daţi afară de la postul de sport. Ultima emisiune a fost plină de emoţii şi lacrimi.

A pufnit-o plânsul în direct!

Astăzi a avut loc ultima ediție a emisiunii „Ora Exactă în Sport”. În platou au fost prezenți moderatorii Mihai Mironică și Ioana Cosma. Pro Arena a decis să scoată din grila de programe emisiunea „Ora Exactă în Sport”, moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică.

Ioana Cosma a fost copleşită de emoţii. La un moment dat, a pufnit-o plânsul în direct. Astăzi, 5 februarie, a avut loc ultima ediție a emisiunii. Aceasta va fi înlocuită în program de serialele de comedie „Familia Bundy” și „Seinfeld”.

Pentru a marca ediția specială, Mihai Mironică, cel care a ocupat astăzi poziția de moderator, a invitat-o în platou chiar pe Ioana Cosma. Pe parcursul emisiunii au fost redate mai multe momente inedite din istoria transmisiunilor. Cei 2 s-au amuzat copios. La final, Ioana Cosma a fost copleșită de emoții. I-au dat lacrimile.

„Interviul de 10” a fost realizat de Ioana Cosma, cu Ianis Hagi. Decizia renunțării la emisiunea „Ora Exactă în Sport” le-a fost comunicată celor implicați pe 20 ianuarie. Pe lângă cei doi moderatori, au mai fost anunțați că sunt concediați alți 5 angajați, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea.

În urma deciziei, Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed