A început răsunătorul proces dintre văduva lui Kobe Bryant şi municipalitatea din Los Angeles: motivul pentru care s-a ajund în instanță

Procesul dintre văduva fostului star al baschetului american Kobe Bryant şi municipalitatea din Los Angeles, ai cărei angajaţi ai serviciilor de salvare au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care şi-au pierdut viaţa soţul său, fiica sa de şapte ani şi alte şapte persoane, a debutat miercuri în California, informează AFP, potrivit agerpres.

Superstarul baschetului Kobe Bryant, fiica sa Gianna de 13 ani, şi alte şapte persoane au decedat în acest accident de elicopter survenit pe 26 ianuarie 2020 la vest de la Los Angeles (California).

Văduva sa, Vanessa Bryant, a afirmat că a suferit o puternică cădere psihică în momentul în care poliţiştii şi pompierii din Los Angeles au fotografiat locul accidentului şi victimele, distribuind ulterior fotografiile altor persoane.

„Cel puţin 11 angajaţi ai poliţiei şi 12 pompieri au distribuit fotografiile la 24 de ore după accident”, au afirmat avocaţii văduvei lui Bryant.

„În cursul săptămânilor care au urmat, un agent al şerifului a arătat fotografii cu resturi umane într-un bar, un altul a trimis fotografii la un grup de prieteni, iar mai mulţi pompieri au arătat fotografiile la un eveniment”, au adăugat avocaţii.

La rândul lor, avocaţii municipaliţăţii din Los Angeles nu contestă că fotografiile ar fi fost făcute, dar asigură că nu au fost făcute niciodată publice.

Kobe Bryant, supranumit „Black Mamba”, a încetat din viaţă la vârsta de 41 ani. El şi-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed