Cristiano Bergodi s-a săturat. Ce l-a scos din minți pe antrenor. Mesajul dur transmis contestatarilor

Cristiano Bergodi s-a săturat. Italianul a fost aspru criticat de mai mulți oameni din fotbal după sosirea la Rapid. Antrenorul a vorbit despre declarația care deranjat cel mai tare.

Rapid a început prost sezonul. Este pe locul 6 cu opt puncte. 

Cristiano Bergod, mesajul dur transmis contestatarilor

Rapid nu a început prea bine sezonul, dar Bergodi crede că poate lua titlul. Italianul a recunoscut că a fost deranjat de toate discuțiile și mai ales că i s-a reproșat că nu este un antrenor bun. Bergodi îi avertizează pe contestatari și spune că merită să fie respectat.

”Nu vreau să fiu arogant. Am 23 de ani de când antrenez. Rezultatele te țin într-o echipă. Mă deranjează că nu există respect. Criticile personale mi s-au părut prea multe. Sunt atâția ani de când sunt aici, sunt antrenorul străin cu cele mai multe meciuri. Am citit, am auzit ce s-a vorbit. Am încredere în ceea ce fac.

Am văzut că în emisiuni mi se spune: ești un antrenor slab, nu faci nimic. Veniți unul să vedeți antrenamentele, să vedeți dacă nu facem nimic. Pe la spate îmi spun că sunt slab. Cum sunt slab, am 18 ani aici. Unde am fost? Am fost la Voluntari, i-am salvat.

La FCSB am mers în Europa League, cu șase victorii din șase. Ok, ne-am certat după. Am un caracter așa, nu merit călcat pe picior, a colonaă vertebrală. La Craiova eram la patru puncte de CFR când am intrat în playoff și am ajuns să jucăm cu titlul pe masă. Primul an când am venit, nu știam nimic. Finala cu Rapidul din Cupă a fost pierdută în prelungire, cu FC Național. Sunt primul antrenor care a dus CFR pe al treilea loc”, a spus Cristiano Bergodi, pentru Fanatik.

Rapid a câștigat meciul din etapa a 6-a cu Farul, scor 1-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed