Gică Hagi s-a dezlănţuit! I-a făcut praf pe jucători după înfrângerea din Giulești: ‘E prea mult pentru noi’ + Avertisment dur înaintea meciului din Conference League

Gică Hagi s-a dezlănţuit! I-a făcut praf pe jucători după înfrângerea din Giulești. Avertisment dur înaintea meciului din Conference League.

Antrenorul de la Farul și-a mustrat fotbaliștii după eșecul cu Rapid, scor 3-1, din etapa a 6-a a Superligii.

Gică Hagi s-a dezlănţuit

Mai apoi, Gică Hagi a vorbit despre meciul din play-off-ul Conference League, el spunând că adversarii de la HJK Helsinki sunt o echipă agresivă și care poate pune probleme.

„Da, meci frumos, dar am făcut multe greșeli, am dat spațiu, n-am alergat, prima repriză a fost foarte slabă, o construcție previzibilă, fără viteză nu ai ce să faci. Și noi am avut șansa noastră. În apărare trebuie să te aperi cu toată echipa. Asta trebuie să facem noi.

Normal că te îngrijorezi când pierzi 3 meciuri la rând. Sper ca ei să-și pună un semn de întrebare. Le-am atras atenția, e prea mult pentru noi să fim și în Europa și în campionat, asa se pare.

Mai am încă vreo 7-8 jucători care stau acasă, problema e că trebuie să strângem grupul, să fim mai atenți, să facem mai bine ambele faze, tratăm puțin superficial în campionat.

Trebuie să fim noi, cei de anul trecut, trebuie să atacăm, să marcăm, (n.r. adversara din play-off-ul Conference League) e o echipă disciplinată, agresivă. O să fie greu, dar avem trei zile și trebuie să ne revenim. Orice înfrângere e pusă acolo, nu e un lucru bun. Europa e prea mult pentru noi, plătim această situație”, a spus Gică Hagi după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed