Gică Popescu a răbufnit! Mesaj dur pentru Mihai Rotaru. Ce l-a enervat pe președintele Farului

Gică Popescu a răbufnit! Acesta a venit cu un mesaj dur pentru Mihai Rotaru. S-a aflat ce l-a enervat pe președintele Farului.

„Marinarii” s-au calificat în play-off-ul Conference League, fază în care se vor duela cu HJK Helsinki, miza fiind accederea în grupe. Cele două meciuri vor avea loc pe 24 și 31 august.

Gică Popescu a răbufnit

Dată fiind această „dublă” importantă pentru Farul, echipa din Constanța a cerut ca meciul cu CSU Craiova, programat pe 26 august, să fie amânat. Totuși, oficialii formației din Bănie nu au fost de acord cu acest lucru.

Gică Popescu a comentat decizia celor de la CSU Craiova, președintele de la Farul spunând că Mihai Rotaru, patronul oltenilor, nu a putut fi înduplecat.

„Am vorbit cu Mihai Rotaru și l-am rugat să facem acest lucru (n.r. să amânăm meciul). I-am adus argumente, i-am spus că o să fie și pentru el bine. Eu cred că singurul argument care stă în picioare este ca noi să facem un meci bun în tur și să băgăm cu ei o echipă din jucători care nu prind primul 11.

Până la urmă este o chestiune prin care beneficia și Craiova. Dacă noi mergem în Conference, s-ar putea să îi ajutăm și pe ei dacă vor ajunge în viitor în calificări. Deci meciul nu va fi amânat. Noi dacă vom fi în locul lor vom amâna meciul, ne gândim la echipele din România și la fotbalul românesc”, a afirmat Gică Popescu, conform Digi Sport.

Grație accederii în play-off-ul Conference League, echipa lui Gică Hagi va primi nu mai puțin de 750.000 de euro. Pentru calificarea în grupe, suma se ridică la 2.94 milioane de euro.

În turul al treilea preliminar al competiției europene, Farul a câștigat cu Flora Tallinn, scor 5-0 la general.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed