Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii! Mesaj dur după înfrângerea cu CSU Craiova. Antrenorul celor de la UTA s-a dezlănţuit în direct

UTA a fost zdrobită de CSU Craiova în etapa a 6-a din Superliga. Mircea Rednic speră ca în cel mai scurt timp să poată regla toate problemele pe care le are la echipă.

„O înfrângere. Poate nu meritam ca scorul să fie așa mare. Am început prost. Ne-am lăsat surprinși. După primul gol am avut trei ocazii. Ăsta e fotbalul, se joacă pe goluri. Dacă nu ești serios în fața porții, asta le-am și reproșat. De când am venit aici i-am omorât cu tehnică în șut.

Caut formula cea mai bună. Mă bucur că am adus un atacant. Avem nevoie de calitate. E bine că măcar ne-am creat ocazii. E o creștere. E vorba de omogenitate și de în față.

Nu uitați că în primele meciuri noi am condus. E normal că e nevoie de timp când schimbi mulți jucători”, a declarat Mircea Rednic după meci.

CSU Craiova a învins-o pe UTA Arad, scor 3-0, și este pe primul loc în Superliga. UTA este pe 13 cu doar 4 puncte adunate în șase etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed