Anunţ incredibil al lui Gigi Becali! Cum vrea să o revoluţioneze pe FCSB. A dezvăluit totul după eliminarea din Conference League

Anunţ incredibil al lui Gigi Becali! A dezvăluit cum vrea să o revoluţioneze pe FCSB. Totul s-a întâmplat după ce vicecampioana a ratat Europa în acest sezon. Latifundiarul din Pipera are planuri mari.

FCSB a pierdut meciul cu Nordsjaelland, cu un scor de 0-2 și a părăsit Conference League din turul trei preliminar al competiției.

Gigi Becali schimbă strategia

La scurt timp după eliminarea FCSB-ului de către Nordsjaelland și ieșirea roș-albaștrilor din cupele europene, Gigi Becali a oferit o primă reacție.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că ia în considerare să schimbe în totalitate strategia de la echipa sa și să își îndrepte atenția spre fotbaliști din Africa.

”Am tot cerut echipe să ne aduceți, ne-au dat o echipă de m-am lecuit (n.r. râde). Știi ce m-am întrebat eu? M-am întrebat că sunt vreo 30 de oameni, patroni cu bani mulți, Copos, Borcea, Nețoiu, Porumboiu, vreo 30. Au fost cu mine și faliment. Asta m-am întrebat eu, de ce nu mai sunt?

M-am gândit să fac selecție, în Uganda, Rwanda și Burundi, să fac selecție. Pe ăștia îi iau și îi bagă la repetiție, ăștia nu sunt jucători talentați, dar fac repetiție. Asta e echipă de Liga Campionilor, ce vrei să fac? Nu ai cum să joci așa. Nu ai cum să faci selecție de peste tot, nu ai antrenorii lor, nu ai alimentația lor, nu ai. Nu avem, asta e la noi în România.

Dacă nu iei campionatul, e greu de calificat în grupe. Trebuie să iei campionatul să mergi măcar în Europa League. Ăsta e fotbalul din România în momentul de față”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB va juca cu Poli Iași în etapa a 6-a din Superliga, pe 20 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed