Scandal uriaș în Superliga! Atac fără precedent la adresa celor de la Dinamo. Comentatorul TV Emil Grădinescu s-a dezlănţuit

Scandal uriaș în Superliga! A fost lansat un atac fără precedent la adresa celor de la Dinamo. Comentatorul TV Emil Grădinescu s-a dezlănţuit.

Comentatorul sportiv Emil Grădinescu a făcut afirmații dure la adresa celor de la Dinamo.

Scandal uriaș în Superliga

Asta după ce, în seara zilei de luni, la partida „câinilor roșii” cu FC Botoșani, scor 1-0, arbitrul asistent Mircea Orbuleț a fost lovit de un suporter din Tribuna 2 cu un pahar.

Incidentul reprobabil s-a produs în minutul 80 al duelului de pe arena „Arcul de Triumf”. Orbuleț și-a dus mâna la cap, semn că obiectul îl lovise.

Din pricina acestui incident, Emil Grădinescu a răbufnit la adresa clubului din „Ștefan cel Mare”.

„Se creează această impresie, care nu e chiar falsă, că Dinamo rămâne echipa Ministerului de Interne. Pentru că are intrare la MAI nu se întâmplă nimic.

Să ne amintim că acei escroci, în frunte cu Cortacero, au fost primiţi de Ministrul de la acea oră, care s-a şi pozat cu ei. Se păstrează, din păcate, impresia că Dinamo a rămas echipa Internelor”, a spus Emil Grădinescu, potrivit Orange Sport.

Vlad Iacob: „Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi”

Vlad Iacob, administatorul special al clubului Dinamo, a spus că suporterul respectiv va primi interzis la partidele viitoare ale „alb-roșilor”. Asta în cazul în care acesta va fi identificat.

„Vom lua toate măsurile pentru a-l identifica pe acest suporter şi, dacă reuşim să facem acest lucru, bineînţeles că va primi o interdicţie de a participa la partidele noastre.

Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi, considerăm că nu îşi au locul în fotbal, indiferent de prestaţiile arbitrilor sau ale adversarilor.

Acest fel de comportamente sunt indezirabile la meciurile clubului. Vom lua o decizie pe măsura faptei”, a transmis Iacob, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed