Sorin Cârțu a dat verdictul! Laurențiu Reghecampf va fi uimit. Anunț clar despre CSU Craiova

Sorin Cârțu a dat verdictul! Laurențiu Reghecampf va fi uimit. A apărut un anunț clar despre CSU Craiova.

Fostul președinte al formației din Bănie a vorbit despre meciul Poli Iași-CSU Craiova, scor 1-4, context în care Cârțu s-a arătat impresionat de jocul oltenilor.

Sorin Cârțu a dat verdictul

Cei care au marcat pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf au fost Markovic, Ivan, Mitriță și Roguljic.

„Craiova, înainte de partidă, era favorită. Mai trebuia doar ca acest lucru să se materializeze în teren. Dacă luăm așa, ar fi o mare greșeală să evite primele 60 de minute ale meciului. Pentru că au fost diferite și nu ceea ce se aștepta din partea Craiovei, pe hârtie erau favoriți.

După aceea au avut 30 de minute de vis. Au făcut exact ceea ce trebuie să facă, erau și sub presiune. Un meci cu Poli Iași e genul acela de situație în care dacă pierzi, după meci sunt mii de critici, sau chiar și dacă făceai egal, erau mii de critici. Că nu ai reușit să învingi o echipă nou promovată și așa mai departe”, a spus Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Sorin Cârțu: „Mă simt obligat să îl laud”

CSU Craiova a fost în superioritate numerică încă din minutul 58 al partidei, când Alin Roman, cel care a înscris primul gol, a fost eliminat.

„Iar dacă bați nu te laudă lumea, pentru că era normal să bați. Dar până la urmă sunt foarte mulțumit și spun că au făcut exact ceea ce trebuiau să facă. Nu e ok să analizezi 11 contra 10, dar au făcut exact ceea ce trebuie să facă. Au pasat foarte mult până să se ivească momentul de finalizare.

Este un cot ridicat la nivelul umărului, nu are nicio treabă cu biomecanica mișcării. Merita, deci nu se pune problema. Eu voiam să evit subiectul ca să nu fiu acuzat de subiectivism, dar văd că toată lumea e la consens cu ceea ce am gândit. A fost roșu. Craiova a exploatat naivitățile lor. Dacă aș fi la Iași aș certa intreaga echipă la golul lui Ivan, pe un contraatac. Acolo, jucând 10 contra 11 ar fi trebuit să se apere aglomerat.

Îl remarc pe Ivan pentru atitudinea lui și modul în care a jucat. Mă simt obligat să îl laud. Când joacă prost îl critic, când joacă bine îl laud. Mi se pare echipa foarte dinamică cu Ivan într-o postură de atacant central. A exploatat imediat spațiul liber. Bairam vine după o accidentare, iar prezența lui în teren contează, a avut o situație de a marca”, a mai spus Sorin Cârțu.

Poli Iași abia a revenit în Liga 1, formația având un singur meci câștigat din 5 jucate în noul sezon, fiind vorba despre cel cu Farul, scor 1-3. Echipa lui Leo Grozavu este pe locul 14 în campionat, cu 3 puncte, în vreme ce CSU Craiova este pe locul 2, cu 11 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed