Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! L-a făcut praf pe Gigi Becali. De la ce a pornit totul

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! L-a făcut praf pe Gigi Becali după ce finanțatorul FCSB și-a criticat un jucător.

Mai mult, jucătorul a fost remercat și de antrenorul celor de la Nordsjaelland.

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit

Gigi Becali și-a criticat dur mai mulți jucători după ce FCSB a terminat la egalitate, 0-0, meciul din Ghencea, cu Nordsjaelland. Nici căpitanul echipei, Darius Olaru nu a fost iertat.

Dumitru Dragomir l-a contrazis, în direct la Fanatik, pe prietenul său și a spus că Olaru a fost printre puținii jucători care s-au remarcat. Mai mult, și antrenorul danezilor, Johannes Thorup, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Olaru.

”Au fost 2-3 jucători de la FCSB care au făcut față în meciul cu danezii. Unul dintre ei este căpitanul de echipă, Olaru. Ce dacă l-a făcut praf Gigi Becali? Ce se pricepe el la fotbal? Eu mă iau după Gigi? Era singurul care avea viteză la fel ca danezii.

Mi-a plăcut și Pantea, care l-a anihilat pe cel mai bun jucător al danezilor. Dawa cu Chiricheș au jucat și ei bine. Octavian Popescu când a intrat a jucat bine. E singurul care intră cu combinații, încearcă pase filtrante, așa cum au făcut Alibec cu Budescu la Farul. Restul parcă erau speriați de bombe”, a declarat Dragomir, pentru Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed