Anunţ controversat al noii vedete din Giuleşti! Ce a spus jucătorul lui Cristiano Bergodi după meciul cu FC Voluntari. Tocmai a debutat la Rapid

Anunţ controversat al noii vedete din Giuleşti! S-a aflat ce a spus jucătorul lui Cristiano Bergodi după meciul cu FC Voluntari. Tocmai a debutat la Rapid, dar cu o înfrângere în Ilfov.

Claudiu Petrila a debutat la Rapid, după despărțirea de CFR Cluj. Extrema stânga a simțit imediat diferența de atmosferă de la cele două cluburi.

Anunţul făcut de jucătorul de la Rapid!

Claudiu Petrila, 22 de ani, a debutat în partida dintre Rapid și FC Voluntari, finalizată cu eșec pentru giuleșteni, scor 1-2. Doru Andrei și Christopher Braun, cel din urmă marcând în propria poartă, au marcat pentru Voluntari. Pentru formația rapidistă a marcat Dugandzic.

Petrila nu a fost titular, ci a fost introdus în minutul 55, în locul lui Valentin Costache. Tânărul jucător a susținut că presiunea din cadrul echipei din Giulești este mult mai apăsătoare decât cea de la CFR Cluj, potrivit prosport.ro.

„Ne-am creat ocazii. Am avut șanse, dar din păcate a fost acel meci în care nu a intrat mingea pur și simplu. Acum, tot ceea ce trebuie să facem e să ne revenim pentru că urmează meciul cu Petrolul de acasă.

Colegii m-au primit bine și m-au făcut să îmi fie mult mai ușor. E presiune mult mai mare (n.r. la Rapid față de CFR Cluj), e și normal, suntem la Rapid și trebuie să ne trezim cât de repede. Concurență e peste tot, consider că doar ne poate ajuta pe viitor”, a spus Claudiu Petrila, la interviul de după meci.

Potrivit Transfermarkt, Claudiu Petrila este cotat la suma de 1.6 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed